PRODUCTEN

Cenzaa

Bij Joli Beauty wordt gewerkt met het huidverbeterende productmerk Cenzaa. 

Cenzaa is 's werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmetische huidtherapie combineert. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat ├ęchte schoonheid van binnen zit. Door middel van unieke geuren afgestemd op uw wens en oosterse massage technieken komt u volledig tot rust. 

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa gezichtsbehandelingen beleeft u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijke mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een ontspannende geurreis en krijgt u als afsluiting een heerlijk kopje cenzaa thee.

Wilt u graag meer informatie over Cenzaa klik dan hier  

Zao 

Zao is een make-up merk wat 100% natuurlijk is. De producten worden niet op dieren getest en zijn milieuvriendelijk. De verpakkingen zijn gemaakt van Bamboe en zijn navulbaar. Hierdoor bespaart u op de volgende aankoop. 


Sinds oktober 2018 zijn de producten van Zao verkrijgbaar in de salon. Zao heeft een uitgebreid assortiment met mooie kleurtinten. Wilt u graag meer informatie over de producten, kennis maken met Zao of heeft u een feestje/bruiloft of andere gelegenheid waarvoor u graag een mooie make-up look wilt? Neem dan contact op met Joli Beauty!